Ένα ακόμη χρήσιμο ψηφιακό εργαλείο για να γνωρίσει ο κάθε επισκέπτης αλλά και ο ντόπιος κάτοικος της Πάφου τις κρυφές και φανερές ομορφιές της πόλης της Θεάς και να βρει εύκολα και απλά οποιαδήποτε πληροφορία αναζητεί, δημιούργησε ο Δήμος Πάφου.

Ο ψηφιακός τουριστικός οδηγός Explore Pafos προσφέρει τη δυνατότητα στον κάθε ενδιαφερόμενο να ανακαλύψει με γρήγορο, εύκολο και ελκυστικό τρόπο κάθε γωνιά της πόλης και να περιηγηθεί ψηφιακά στις γραφικές νεοανακαινισμένες πλατείες της, στους χώρους αστικής και πολιτιστικής υποδομής, στα αρχαιολογικά μνημεία και στα  αξιοθέατα της Πάφου. Με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, επεξηγηματικά κείμενα και χρήσιμες πληροφορίες παρουσιάζει το ιστορικό παρελθόν και το σύγχρονο πρόσωπο της πόλης μέσα  από την ιστορία, τον πολιτισμό, το περιβάλλον, τις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρει σήμερα η Γενέτειρα της Αφροδίτης.

Το Explore Pafos είναι διαθέσιμο σε τέσσερις γλώσσες, ελληνική, αγγλική, ρωσική, γερμανική και εβραϊκή, ενώ σύντομα θα προστεθούν η γαλλική  και η αραβική.

Η ψηφιακή πλατφόρμα δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου ECORouTs του Προγράμματος Συνεργασίας Interreg V-A «Ελλάδα – Κύπρος 2014-2020».

Comments are closed.

Close Search Window