Νέα & Ανακοινώσεις|

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΥΓ. ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ

Ένα από τα πιό σημαντικά και καινοτόμα έργα της Πάφου που θα οδηγήσουν την πόλη στην νέα ψηφιακή εποχή,  αυτό της δημιουργίας των έξυπνων χώρων στάθμευσης,  εισέρχεται σε τροχιά υλοποίησης.

Για σκοπούς εγκατάστασης των αισθητήρων του συστήματος της έξυπνης διαχείρισης των χώρων, ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι  από την Κυριακή 29 Αυγούστου και ώρα 6.00 μ.μ, μέχρι και την Δευτέρα 30 Αυγούστου και ώρα 6.00 μ.μ θα είναι κλειστός ο χώρος στάθμευσης πίσω από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, oι θέσεις επί της οδού 25ης Μαρτίου, 50 θέσεις στο χώρο στάθμευσης πίσω από την πρώην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου και oι θέσεις επί της οδού Γρηγόρη Αυξεντίου από την πλευρά του 1ου Νηπιαγωγείου Πάφου.

Από την Δευτέρα 30 Αυγούστου και ώρα 6.00 μ.μ μέχρι και την Τρίτη η ώρα 6.00 μ.μ θα είναι κλειστές άλλες 50 θέσεις στο χώρο στάθμευσης πίσω από την πρώην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου και οι θέσεις επί της οδού Γρηγόρη Αυξεντίου από την πλευρά του Δημήτρειου Δημοτικού Σχολείου Πάφου.

Το έργο της Εγκατάστασης και Συντήρησης Έξυπνου Συστήματος Διαχείρισης Χώρων Στάθμευσης είναι συνολικού προϋπολογισμού €916.300 και θα έχει διάρκεια υλοποίησης  7 μηνών  για την προμήθεια,

εγκατάσταση και λειτουργία του και 8 χρόνων για τη συντήρησή του. Υλοποιείται σε πλήρη συντονισμό με το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής και  έχει επιλεγεί για χρηματοδότηση από τα Ευρωπαϊκά Ταμεία.

Το έργο περιλαμβάνει  την διαχείριση 3.300 θέσεων στάθμευσης σε οργανωμένους χώρους και παρόδια με τη χρήση αισθητήρων σε κάθε θέση. Θα υπάρχει εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα μέσω της οποίας το κοινό θα ενημερώνεται για τις διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης στα σημεία ενδιαφέροντός του, καθώς  και για  την καταβολή των τελών στάθμευσης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window