Φόρτωση χάρτη...

Event Date:
14 Ιουνίου, 2024 - 16 Ιουνίου, 2024 - 3:00 μμ - 9:00 μμ

Location:
Πλατεία Δημαρχείου,
Δήμος Πάφου,
Πάφος


Τo OPAP Paphos 3×3 2024 για δεύτερη χρονιά στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου Αναβαθμισμένο και εμπλουτισμένο!
Μετά τη διοργάνωση OPAP Cyprus 3×3 | The 2024 Series που ξεκίνησε στη Πρωτεύουσα τον Μάιο, η καρδιά των φίλων της καλαθόσφαιρας 3Χ3 χτυπά πλέον δυνατά για την επόμενη διοργάνωση στην Πάφο.
Η πόλη της Πάφου βάζει τα μπασκετικά της για το OPAP Paphos 3×3, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 14 – 15 & 16 Ιουνίου.
Η 3on3 Cyprus LTD σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τον Δήμο Πάφου διοργανώνουν το 4ο OPAP Paphos 3×3 στη Πλατεία 28ης Οκτωβρίου (Πλατεία Δημαρχείου). https://www.youtube.com/watch?v=lZiMveaE2cc
Οι διοργανωτές έχουν θέσει ψηλά τον πήχη για την φιλοξενία μιας άρτιας διοργάνωσης, μετά την επιτυχή διοργάνωση του 2023, στη καρδία του ιστορικού και αναβαθμισμένου κέντρου της Πάφου, η οποία συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι της FIBA 3×3.
Το κοινό που θα παρευρεθεί θα απολαύσει μπασκετικές αναμετρήσεις στις εξής κατηγορίες:
– OPAP Men
– Scaffolding Solutions Under 18
– Cyprus 3×3 Under 16
– Prime Insurance Under 14 Boys
– Cyprus 3×3 Under 14 Girls
– Primetel Under 12
Αναλυτικά το πρόγραμμα του OPAP Paphos 3×3 μπορείτε να το βρείτε στα επίσημα κανάλια της Cyprus 3×3, όπου και θα αναρτηθεί μια εβδομάδα πριν την έναρξη της διοργάνωσης.
Την Κυριακή το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί και φέτος ο φιλικός αγώνας για την στήριξη του ιδρύματος ENAVSMA, μεταξύ της ομάδας του Δημάρχου & Δημοτικών Συμβούλων Πάφου και της ομάδας του ιδρύματος ENAVSMA. Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Team Enavsma VS Team Mayor, αναμένεται να διεξαχθεί στις 7.00 μ.μ και το κοινό που δεν θα μπορέσει να παραστεί στη Πλατεία της 28ης Οκτωβρίου, θα μπορεί να τον παρακολουθήσει σε ζωντανή μετάδοση και μέσω της υπηρεσίας live streaming, από τα κανάλια της Cyprus 3×3 & Primetel.
Η διοργάνωση στηρίζεται από τον ΟΠΑΠ Κύπρου, την εταιρεία Primetel μέσω της οποίας θα υπάρχει η δυνατότητα προβολής σε ζωντανή μετάδοση, μέσω υπηρεσίας live streaming, όλες τις τελικές αναμετρήσεις του τουρνουά. Χορηγοί επίσης είναι οι εταιρείες Scaffolding Solutions, Prime Insurance, Herbalife, MyMall Limassol, SoEasy Stores, So.Loo.tions και Cosmos Sport. Υποστηρικτές είναι οι εταιρείες Search the Nest και Blue Cross Hospital.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή της ομάδας τους στις πιο πάνω κατηγορίες από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στον σύνδεσμο https://cyprus3x3.com.cy/paphos3x3/
Σας περιμένουμε στη κεντρική πλατεία του Δημοτικού Μεγάρου της Πάφου, μεταξύ 14 & 16 Ιουνίου για μπασκετικές μάχες, μουσική, χορευτικά σόου, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις!
Για περισσότερες πληροφορίες και νέα των διοργανώσεων μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα των διοργανωτών www.cyprus3x3.com.cy και στα επίσημα κανάλια της διοργάνωσης στο Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Twitter & Linkedin.

Comments are closed.

Close Search Window