Φόρτωση χάρτη...

Event Date:
26 Μαΐου, 2024 - 5:00 μμ - 8:00 μμ

Location:
ΠΑΡΚΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ,
Αμαθούντος,
Πάφος


Με έναν πρωτότυπο και δημιουργικό τρόπο, ο Δήμος Πάφου, οργανώνει και φέτος τη γιορτή της Άνοιξης και των λουλουδιών, τα «Ανθεστήρια» 2024.

Στο πλαίσιο των Ανθεστηρίων, που έχουν ταυτιστεί με την πολιτιστική παράδοση της Πάφου, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 και ώρα 5.00 μ.μ.,  εκδήλωση στο Δημοτικό Πάρκο Χρωμάτων. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει σύντομη Πομπή με «Το Άρμα της Άνοιξης » και ομάδα παιδιών που θα συνοδεύονται από την Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου. Θα ακολουθήσουν χορογραφίες από την ομάδα της Ερμολίας Πελοπίδα του Προγράμματος ΑΓΟ καθώς και από τις σχολές χορού Studio 6 School of Dance, School of Dance Movement και Flow Dance Studio. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με δημιουργικές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους από οργανωμένες ομάδες καλλιτεχνών ενισχύοντας την εκπαιδευτική εμπειρία για τον θεσμό των Ανθεστήριων, όπως δημιουργία χειροποίητων πεταλούδων, παπαρούνων και ψηφιδωτών λουλουδιών, στολισμός Νεραϊδοσπιτων και άλλες χειροτεχνίες.

Την εκδήλωση στηρίζει η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων& Κοινοτικών Νηπιαγωγείων, και η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Πάφου.

Οι διοργανωτές καλούν τα σχολεία, σωματεία, οργανωμένα σύνολα και φορείς της πόλης, όπως συμμετέχουν και φέτος στον θεσμό των Ανθεστηρίων, με την παρουσία τους.

Comments are closed.

Close Search Window