Νέα & Ανακοινώσεις|

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι από αύριο Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου και ώρα 12.00, θα τεθούν σε λειτουργία στην υπό βελτίωση Λεωφόρο Ελλάδος τα εξής συστήματα ρύθμισης της τροχαίας κυκλοφορίας:

  • Πέντε φωτοελεγχόμενες διαβάσεις πεζών τύπου Pelican στο τμήμα της Λεωφόρου που εκτείνεται από τη συμβολή της με την οδό Ονουφρίου Κληρίδη (παρά τα Γραφεία του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου) μέχρι τη συμβολή της με τις Λεωφόρους Μεσόγης και Τάσσου Παπαδόπουλου.
  • Φώτα τροχαίας στη συμβολή της Λεωφόρου Ελλάδος με την οδό Ανδρέα Δημητρίου (παρά την Υπεραγορά “Ο Κήπος της Εδέμ” – Τσιακκαριάν) και στη συμβολή της Λεωφόρου με τις οδούς Μάνης και Λυκαβηττού (παρά το κατάστημα Bionic Electronics).

Η εγκατάσταση των εν λόγω φωτοελεγχόμενων συστημάτων έγινε στο πλαίσιο του υπό εκτέλεση έργου της Βελτίωσης της Λεωφόρου Ελλάδος. Για την εφαρμογή των εν λόγω μέτρων, έγινε κατάλληλη οδική σήμανση και σηματοδότηση σύμφωνα με τις πρόνοιες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ο Δήμος Πάφου καλεί τους οδηγούς να τηρούν πιστά την οδική σήμανση και σηματοδότηση για την ασφάλεια των ιδίων αλλά των άλλων χρηστών του οδικού δικτύου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window