Νέα & Ανακοινώσεις|

Ο Δήμος Πάφου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση της μόνιμης θέσης Δημοτικού Μηχανικού (κλ. Α14), η οποία αναμένεται να κενωθεί μέχρι τις 15.1.2023.

Η προκήρυξη της πλήρωσης της θέσης γίνεται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου ημερ. 7.11.2022, η οποία προβλέπει ότι η διαδικασία πλήρωσης της θέσης θα ολοκληρωθεί μόνο στην περίπτωση που εξασφαλιστεί η νενομισμένη έγκριση για την εξαίρεση της θέσης από την απαγόρευση πλήρωσης θέσεων πρώτου διορισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο ειδικό έντυπο του Δήμου, το οποίο μπορούν να προμηθευτούν, μαζί με το Σχέδιο Υπηρεσίας και το Πλαίσιο Πλήρωσης της θέσης από την ιστοσελίδα του Δήμου (www.pafos.org.cy) ή από το Γραφείο Ανθρωπίνου Δυναμικού του Δήμου (Δημοτικό Μέγαρο, Πλατεία 28ης Οκτωβρίου) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι αιτήσεις πρέπει να παραδοθούν στο Γραφείο Ανθρωπίνου Δυναμικού του Δήμου έναντι απόδειξης παραλαβής ή να παραληφθούν μέσω του Ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Δήμος Πάφου, Τ.Θ. 60032 – 8100 Πάφος, όχι αργότερα από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 14.00.

Κάθε αιτητής θα καταβάλει για τη συμμετοχή του στη διαδικασία πλήρωσης των θέσεων, δικαίωμα συμμετοχής που έχει οριστεί σε €30 (περιλ. Φ.Π.Α.). Η απόδειξη καταβολής του εν λόγω ποσού πρέπει να επισυναφθεί στην αίτηση. Το τέλος συμμετοχής θα επιστραφεί κατ’ εξαίρεση σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία πλήρωσης της θέσης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window