Νέα & Ανακοινώσεις|

λόγω της εκτέλεσης εργασιών


Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι από μεθαύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου, θα αρχίσει η εκτέλεση κατασκευαστικών εργασιών στο πλαίσιο του έργου του Δήμου “Δημιουργία του Κέντρου Ιστορικής Τεκμηρίωσης Πόλεως Πάφου και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου”. Οι εργασίες αφορούν τη συντήρηση και αποκατάσταση του κτηρίου του παλαιού Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού. Από τις εργασίες θα επηρεαστεί τμήμα της λωρίδας ανόδου της Λεωφόρου Γεωργίου Γρίβα – Διγενή, από τα φώτα τροχαίας στην Πλατεία Κέννεντυ μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γρηγόρη Αυξεντίου.

Συγκεκριμένα, για περίοδο τριών μηνών και μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου του 2024 θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης στο εν λόγω κτήριο. Τα οχήματα που πρέπει να κινηθούν από την οδό Γλάδστωνος προς τη Λεωφόρο Γ. Γρίβα – Διγενή θα κατευθύνονται μέσω των οδών Ευαγόρα Παλληκαρίδη, Χαράλαμπου Μούσκου και Γρηγόρη Αυξεντίου προς τον προορισμό τους. Τα οχήματα που θα κινούνται από τη Λεωφόρο Ευαγόρα Παλληκαρίδη προς τη Λεωφόρο Γ. Γρίβα – Διγενή, θα κατευθύνονται μέσω της οδού Ιωάννη Αγρότη και στη συνέχεια μέσω της οδού 25ης Μαρτίου θα καταλήγουν στον προορισμό τους. Για τα οχήματα που θα κινούνται από την οδό Γρηγόρη Αυξεντίου, θα επιτρέπεται κανονικά η στροφή δεξιά προς τη Λεωφόρο Γ. Γρίβα Διγενή.

Ο Δήμος Πάφου προσβλέπει στην κατανόηση των επηρεαζομένων για την οποιανδήποτε ταλαιπωρία που είναι πιθανό να προκληθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window