Μη κατηγοριοποιημένο|

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι αύριο Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν κατασκευαστικές εργασίες στη συμβολή των οδών Νίκου Αντωνιάδη, Γλάδστωνος και Ιωάννη Αγρότη, στο πλαίσιο της τελευταίας φάσης του έργου του Δήμου “Ανάπλαση του παραδοσιακού πυρήνα της Συνοικίας Αναβαργού και της νότιας περιοχής του εμπορικού παραδοσιακού κέντρου Πάφου”. Οι εργασίες αφορούν την αφαίρεση τμήματος υφιστάμενης ασφάλτου και εφαρμογή νέας ασφαλτόστρωσης.

Για το διάστημα από την έναρξη των εργασιών στις 7.00 π.μ. μέχρι τις 12.00 της εν λόγω ημέρας, θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της λωρίδας ανόδου της οδού Γλάδστωνος (από Κάτω Πάφο προς την Πλατεία Κέννεντυ) και η διοχέτευση της κυκλοφορίας θα γίνεται μέσω της οδού Νικοδήμου Μυλωνά.

Επίσης, την ίδια ημέρα από τις 10.00 π.μ. μέχρι τις 2.00 μ.μ. θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της λωρίδας καθόδου της οδού Γλάδστωνος (από την Πλατεία Κέννεντυ μέχρι τη συμβολή των οδών Ιωάννη Αγρότη και Γλάδστωνος) και η διοχέτευση της κυκλοφορίας προς Κάτω Πάφο θα γίνεται μέσω της Λεωφόρου Γρίβα – Διγενή και των οδών 25ης  Μαρτίου και Ιωάννη Αγρότη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών θα διασφαλίζεται ασφαλής πρόσβαση για τους πεζούς προς τις κατοικίες και τις επιχειρήσεις.

Ο Δήμος Πάφου προσβλέπει στην κατανόηση των επηρεαζομένων για την οποιανδήποτε ταλαιπωρία που είναι πιθανό να προκληθεί.

Comments are closed.

Close Search Window