Νέα & Ανακοινώσεις|

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι αύριο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου θα αρχίσουν στη νότια περιοχή του εμπορικού παραδοσιακού κέντρου της πόλης οι κατασκευαστικές εργασίες για τη Β΄ Φάση του έργου της Ανάπλασης του παραδοσιακού πυρήνα της Συνοικίας Αναβαργού και της Νότιας Περιοχής του Εμπορικού Παραδοσιακού Κέντρου της Πάφου.

Από τις εργασίες θα επηρεαστούν οι πιο κάτω δρόμοι: Οδός Γλάδστωνος, Λεωφόρος Αποστόλου Παύλου (τμήμα), οδός Νικοδήμου Μυλωνά (τμήμα), οδός Ερμού, οδός Νίκου Αντωνιάδη, οδός Παλλάδος, οδός Πυγμαλίωνος, οδός Ρένου, οδός Γαλατείας.

Συγκεκριμένα, για την περίοδο των επόμενων τριών μηνών και μέχρι τέλος Μαΐου 2023 θα εκτελούνται εργασίες στην οδό Νικοδήμου Μυλωνά και στην οδό Ερμού, οι οποίες και θα παραμείνουν κλειστές για την κυκλοφορία. Θα διασφαλίζεται ασφαλής πρόσβαση για πεζούς των επηρεαζομένων κατοίκων και επισκεπτών προς τις κατοικίες και τις επιχειρήσεις καθόλη τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών. Ο κύριος όγκος της κυκλοφορίας θα εξυπηρετείται από την οδό Γλάδστωνος που θα είναι ανοικτή για την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα. Με την πρόοδο των εργασιών και πάντα έγκαιρα θα υπάρξει νέα λεπτομερής ενημέρωση με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις υπόλοιπες φάσεις του έργου.

Ο Δήμος Πάφου ζητεί την κατανόηση των επηρεαζομένων για οποιανδήποτε ταλαιπωρία που είναι πιθανό να προκληθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window