Νέα & Ανακοινώσεις|

Με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, απευθύνω σε όλες και όλους σας τις καλύτερες ευχές μου για υγεία, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία. Εύχομαι το Φως της Ανάστασης να φωτίζει πάντα τη ζωή μας και να μας οδηγεί στο δρόμο της αγάπης και της αλληλεγγύης.

Τις μέρες αυτές, η σκέψη μας στρέφεται πιο έντονα επίσης στην πολύπαθη πατρίδα μας και το δύσκολο αγώνα που δίνει η πολιτική μας ηγεσία για την εξεύρεση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης του εθνικού μας προβλήματος

Αυτές ειδικά τις μέρες, η κοινωνική αλληλεγγύη χρειάζεται πράξεις πέραν από τα εύηχα λόγια. Ενεργώντας τα τελευταία χρόνια για να δημιουργηθεί και ενισχυθεί ένα δίχτυ προστασίας των ευάλωτων πολιτών της Πάφου, ο Δήμος μας συμβάλλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του στην ανακούφιση όσων δοκιμάζονται. ΄Οσοι έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε, ας το κάνουμε απλόχερα για να στηρίξουμε το δυσπραγούντα συνάνθρωπο. Αυτό δεν θα εξυψώσει ηθικά μόνο τους προσφέροντες αλλά και την κοινωνία μας ως σύνολο.

Ως Δήμαρχος της Πάφου, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω με την ίδια αποφασιστικότητα και δύναμη την προσπάθεια που μαζί καταβάλλουμε τα τελευταία χρόνια για την πρόοδο και την ευημερία της πόλης μας.  Η χρονιά που διανύουμε σηματοδοτείται από την έναρξη λειτουργίας δύο Πανεπιστημίων. Η πόλη μας άλλαξε και θα συνεχίσει να αλλάζει με όραμα και σκληρή δουλειά.

Καλή Ανάσταση, να έχετε υγεία και δύναμη για το καλύτερο για εσάς και τις οικογένειές σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window