Νέα & Ανακοινώσεις|

Με κεντρικό μήνυμα «Save Energy» που στόχο έχει να ενθαρρύνει το κοινό να μοιράζεται το μέσο μετακίνησής του με άλλα άτομα ή και να συνδυάζει διαφορετικά μέσα για τις μετακινήσεις του, οργανώνεται φέτος η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, θεσμός που καθιερώθηκε με πρωτοβουλία και την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σκοπός των δράσεων που έχουν προγραμματιστεί για το διάστημα 16 – 22 Σεπτεμβρίου είναι η ενθάρρυνση των  Τοπικών Αρχών στην εισαγωγή και προώθηση βιώσιμων τρόπων μεταφοράς και η ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης στην πόλη τους.

Στηρίζοντας έμπρακτα το σκεπτικό και τους σκοπούς της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας,  ο Δήμος Πάφου οργανώνει και φέτος την εκδήλωση «Περπατώ και Εξοικονομώ Ενέργεια» ως εξής:

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

«Περπατώ – Εξοικονομώ ενέργεια»

Εκκίνηση: Πλατεία Κέννεντυ

Ώρα:6.30 μ.μ.

Σε συνεργασία με το Πρόγραμμα «Αθλητισμός Για Όλους» και την Κοινοτική Αστυνόμευση.

Με τη δράση αυτή, ο Δήμος Πάφου θέλει να στείλει το μήνυμα ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε εναλλακτικά μέσα μαζικής μεταφοράς για τη διακίνησή μας στην πόλη μας. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο διατηρούμαστε σε καλή φυσική κατάσταση αλλά συμβάλλουμε ενεργά  στην εξοικονόμηση ενέργειας, όπως και στη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και του θορύβου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window