Νέα & Ανακοινώσεις|

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι οι Υπηρεσίες του δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, ημέρα των Θεοφανείων. Για σκοπούς κάλυψης ουσιωδών αναγκών της πόλης και εξυπηρέτησης των πολιτών, έχουν γίνει οι εξής διευθετήσεις:

 

  1. Τα συνεργεία αποκομιδής των σκυβάλων θα εργαστούν την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, γι’ αυτό τα σκύβαλα πρέπει να εκτεθούν έγκαιρα.
  2. Κλιμάκιο της Τροχονομικής Υπηρεσίας θα εργαστεί στις 6 Ιανουαρίου.

 

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου λήγει η  προθεσμία πληρωμής του τέλους αποκομιδής σκυβάλων των οικιακών υποστατικών για το 2022. Η πληρωμή των λογαριασμών γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου στο Διαδίκτυο (www.pafos.org.cy). Επισημαίνεται ότι μετά τη λήξη της εν λόγω προθεσμίας, στα πληρωτέα ποσά θα επιβάλλεται προσεπιβάρυνση 10%. Για πρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Οικονομικών του Δήμου στο τηλέφωνο 26950572 ή με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημοτών στο τηλέφωνο 26940940.

 

Ο Δήμαρχος και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τα μέλη του προσωπικού του Δήμου Πάφου εύχονται Καλά Χριστούγεννα και το 2023 να είναι έτος προόδου και απαρχή της απελευθέρωσης και επανένωσης της χώρας μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window