Νέα & Ανακοινώσεις|

Η καθιερωμένη Πανήγυρις του Κατακλυσμού θα πραγματοποιηθεί κανονικά στην Πάφο κατά το διάστημα 1 – 5 Ιουνίου.
Η Πανήγυρις θα πραγματοποιηθεί στο παραλιακό τμήμα της Λεωφόρου Ποσειδώνος από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου μέχρι τα Δημοτικά Μπάνια. Όσοι ενδιαφέρονται να ενοικιάσουν χώρο για τους σκοπούς της Πανηγύρεως, μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες στον κ. Ανδρέα Πόγιαννο (τηλ. 26932049) ή Γιάννη Σταυρινού (τηλ. 26 955 485) μεταξύ των ωρών 8.00 π.μ. και 3.00 μ.μ. Τελευταία ημέρα υποβολής αίτησης έχει οριστεί η 23η Μαΐου 2023. Η ενοικίαση των χώρων θα καλύπτει το διάστημα 1 – 5 Ιουνίου. Το σχετικό έντυπο αίτησης βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου www.pafos.org.cy και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης a.pogiannos@pafos.org.cy ή
g.stavrinou@pafos.org.cy ή στο τηλεομοιότυπο 26931900.
Προτρέπονται οι ενδιαφερόμενοι να αποταθούν έγκαιρα στον αρμόδιο λειτουργό του Δήμου. Οι αιτητές που θα εγκριθούν, θα ενημερωθούν γραπτώς για το χώρο, το ποσό του δικαιώματος και τους άλλους όρους της άδειας χρήσης. Τονίζεται ότι δεν θα επιτραπεί η χρήση χώρου σε όσους δεν εξασφαλίσουν εκ των προτέρων σχετική έγκριση.
Με την ευκαιρία της Εορτής του Αγίου Πνεύματος, ο Δήμος Πάφου θα οργανώσει κατά το τετραήμερο Παρασκευή 2 – Δευτέρα 5 Ιουνίου τις καθιερωμένες εκδηλώσεις “Γιορτή Κατακλυσμού” στην Πλατεία του Κάστρου και το Λιμανάκι της Κάτω Πάφου. Καινούργιο στοιχείο της φετινής διοργάνωσης των καλλιτεχνών εκδηλώσεων είναι η πραγματοποίησή τους και σε σημεία παρά τη συμβολή των Λεωφόρων Αποστόλου Παύλου και Ποσειδώνος και στα Δημοτικά Μπάνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window