Νέα & Ανακοινώσεις|

Ποικίλες Μουσικές Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής οργανώνει ο Δήμος Πάφου την Τετάρτη 21 Ιουνίου, από τις 5.30μ.μ. μέχρι και τις 10.30μ.μ., στην Πλατεία Κέννετυ και σε άλλα εννέα σημεία της πόλης και στο Παραλιακό Μέτωπο.

Συγκεκριμένα στις Εκδηλώσεις θα  συμμετάσχουν: Η Χρίστια Κωμωδρόμου και ο Μάριος Αναξαγόρας στις 5.30μ.μ., στην οδό Πάφου Χρυσάνθου, το Δημοτικό Ωδείο ( 6.30μ.μ. ), στην Πλατεία Κέννετυ και το Ωδείο της Βίκης Χριστοδούλου στις 7.00μ.μ., ακολούθως Συναυλία με τίτλο « Rebetiko Project » επίσης στην Πλατεία  Κέννετυ, η Μαντολινάτα του Στέλιου Καραγιώργη στις 7.30μ.μ. στην οδό Μακαρίου, οι Χορωδίες « Midnight Girls » και « Camerton »,  από τις 6.00 – 7.00μ.μ., στην οδό Μακαρίου, και στην Πλατεία Κυρηνείας. Ο Παναγιώτης και ο Μάριος Χαραλάμπους στις 7.30μ.μ., στην Πλατεία Αγίου Κενδέα και την ίδια ώρα στην οδό Μακαρίου η μπάντα « Velvet Rope ».

Στην Κάτω Πάφο, η Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου με διέλευση στο Παραλιακό Μέτωπο  ( 7.30μ.μ. ).  Πέραν της διέλευσης της Φιλαρμονικής θα δοθούν Συναυλίες στα Δημοτικά Μπάνια από τον Πανίκο Νικολαίδη και τον Φύτο Παστελλίδη ( 6.00μ.μ. ), από τον Rain Abraham, παρά τον Χώρο Στάθμευσης του Αρχαιολογικού Πάρκου ( 8.00μ.μ.) και από το Σχήμα « Vertico Live Band » στις 9.00μ.μ., στα Δημοτικά Μπάνια. Η μπάντα  « Velvet Rope », στις 9.30μ.μ., παρά την Είσοδο του Αρχαιολογικού Πάρκου.

Ο θεσμός της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής ξεκίνησε από τη Γαλλία στη δεκαετία του 1980 και έκτοτε εορτάζεται σε όλη την Ευρώπη με ποικίλες μουσικές  εκδηλώσεις.       

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window