Νέα & Ανακοινώσεις, Προσφορές|

Ο Δήμος Πάφου, ανακοινώνει ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην νέα Υπαίθρια Λαϊκή Αγορά, η οποία θα διοργανώνεται στο Δυτικό Τμήμα Δημοτικού Χώρου Στάθμευσης Περβόλας (επί της οδού Φελλάχογλου), συνολικής έκτασης 200 τ.μ., κάθε Σάββατο ή/και Κυριακή από τις 06:00 – 13:00, για πώληση φθαρτών ή/και φρούτων.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσέλθουν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημότη (Κ.Ε.Δ.) εντός 15 ημερών με σκοπό την υποβολή του σχετικού έντυπου εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στο οποίο θα δηλώσουν τα προϊόντα που προτίθενται να πωλούν και τον χώρο που χρειάζονται.
Λεπτομέρειες αναφορικά με το κόστος και τη λειτουργία της Αγοράς θα ανακοινωθούν αφού αξιολογηθούν οι δηλώσεις ενδιαφέροντος.
Εξυπακούεται ότι η υποβολή Εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν δημιουργεί οποιοδήποτε δικαίωμα, πριν το θέμα μελετηθεί και ληφθεί τελική απόφαση.
Τα έντυπα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορούν να υποβληθούν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημότη (Κ.Ε.Δ.), στον χώρο στάθμευσης του Σταδίου «Στέλιος Κυριακίδης, καθημερινά από τις 08:00 – 13:00.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window