Νέα & Ανακοινώσεις|

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι το ερχόμενο Σάββατο 25 Μαρτίου, θα εφαρμοστούν ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή όπου θα διεξαχθεί η παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της Ελληνικής Παλιγγενεσίας για σκοπούς ομαλής διεξαγωγής της εκδήλωσης και διευκόλυνση των πολιτών.

Η παρέλαση θα έχει αφετηρία το Μνημείο Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄ και Αντίστασης με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης μέσω της Λεωφόρου Γεωργίου Γρίβα – Διγενή. Από τις 9.00 π.μ. μέχρι και τις 12.30 μ.μ. θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία οχημάτων και άλλων τροχοφόρων η Λεωφόρος Γρίβα – Διγενή και όλες οι πάροδοί της, το τμήμα της Λεωφόρου Ευαγόρα Παλληκαρίδη από την Πλατεία Κέννεντυ μέχρι τη συμβολή της με την οδό Χαράλαμπου Μούσκου, το τμήμα της οδού Νίκου Αντωνιάδη από τη συμβολή της με την οδό Παλλάδος (Γραφεία Π.Ε.Ο.) μέχρι την Πλατεία Κέννεντυ και το τμήμα της Λεωφόρου Αποστόλου Παύλου από τη συμβολή της με την οδό Μιχαήλ Κυπριανού (πρώην Γραφεία Τμήματος Οικονομικών του Δήμου) μέχρι τη συμβολή της με τις οδούς Γλάδστονος και Νικοδήμου Μυλωνά.

Για τη στάθμευση των οχημάτων θα χρησιμοποιούνται οι εξής χώροι: Χώρος Στάθμευσης πρώην Αστυνομικού Σταθμού (Πλατείας Κέννεντυ), γήπεδο Ζ΄ Δημοτικού Σχολείου (είσοδος από οδό Γρηγόρη Αυξεντίου), Ιακώβειο Στάδιο (είσοδος από οδό Γρηγόρη Αυξεντίου), Χώρος Στάθμευσης Καραβέλλα και χώρος παρά το Μνημείο Γενοκτονίας Ποντιακού Ελληνισμού (Λεωφόρος Ευαγόρα Παλληκαρίδη).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με την έκτακτη τροχαία σήμανση και τις οδηγίες των επί καθήκοντι μελών της Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και των Τροχονόμων του Δήμου Πάφου προς αποφυγήν αχρείαστης ταλαιπωρίας και κινδύνων πρόκλησης ατυχημάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window