Νέα & Ανακοινώσεις|

Η καθιερωμένη Πανήγυρις του Κατακλυσμού θα πραγματοποιηθεί κανονικά στην Πάφο κατά το
διάστημα 20 – 24 Ιουνίου.
Η Πανήγυρις θα πραγματοποιηθεί στο παραλιακό τμήμα της Λεωφόρου Ποσειδώνος από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου μέχρι τα Δημοτικά Μπάνια. Όσοι ενδιαφέρονται να ενοικιάσουν χώρο για τους σκοπούς της Πανηγύρεως, μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες στο τηλ. 26932049 μεταξύ των ωρών 8.00 π.μ. και 2.00 μ.μ. Τελευταία ημέρα υποβολής αίτησης έχει οριστεί η 14η Ιουνίου. Η ενοικίαση των χώρων θα καλύπτει το διάστημα 20 – 24 Ιουνίου. Το σχετικό έντυπο αίτησης βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου www.pafos.org.cy και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης town.hall@pafos.org.cy ή στο τηλεομοιότυπο 26931900.
Προτρέπονται οι ενδιαφερόμενοι να αποταθούν έγκαιρα στον αρμόδιο λειτουργό του Δήμου. Οι αιτητές που θα εγκριθούν, θα ενημερωθούν γραπτώς για το χώρο, το ποσό του δικαιώματος και τους άλλους όρους της άδειας χρήσης. Τονίζεται ότι δεν θα επιτραπεί η χρήση χώρου σε όσους δεν εξασφαλίσουν εκ των προτέρων σχετική έγκριση.
Με την ευκαιρία της Εορτής του Αγίου Πνεύματος, ο Δήμος Πάφου θα οργανώσει κατά το τριήμερο Σάββατο 22 – Δευτέρα 24 Ιουνίου τις καθιερωμένες εκδηλώσεις “Γιορτή Κατακλυσμού” στην Πλατεία του Κάστρου και το Λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Comments are closed.

Close Search Window