Νέα & Ανακοινώσεις|

Σημαντικό γεγονός για τα αθλητικά δρώμενα της Πάφου θεωρείται η βράβευση του Δήμου Πάφου με το τρίτο βραβείο του εθνικού διαγωνισμού # Be Active Awards 2022 που οργάνωσε ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ως ο εθνικός φορέας του θεσμού, στο πλαίσιο της ετήσια Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού ως ο εθνικός φορέας του θεσμού, στο πλαίσιο της ετήσιας Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.

 

Ο Δήμος Πάφου βραβεύθηκε στην ενότητα Τοπικό Επίπεδο για τη δράση “Everybody dance now” που οργάνωσε στις 28 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Κέννεντυ σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Σχολών Χορού Πάφου. Η φετινή ήταν η όγδοη συνεχής χρονιά ενεργού συμμετοχής του Δήμου Πάφου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού.

 

Το κεντρικό νόημα του θεσμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού ή “# Be Active” (Να είστε ενεργοί) είναι η ενθάρρυνση των πολιτών να γίνουν δραστήριοι και να παραμείνουν κινητικοί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Βασική επιδίωξη του θεσμού είναι η στήριξη, η προώθηση και η αποκέντρωση του Αθλητισμού μέσω της ανάπτυξης συνεργασιών και συνεργειών μεταξύ των διαφόρων εταίρων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και οι Τοπικές Αρχές.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window