Νέα & Ανακοινώσεις|

Ο Δήμος Πάφου πληροφορεί κάθε ενδιαφερόμενο ότι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που λήφθηκε στη συνεδρία του ημερ. 7.11.2022, έχουν επέλθει αλλαγές στη διαδικασία πλήρωσης των τεσσάρων μονίμων θέσεων Λειτουργού Δημοτικής Υπηρεσίας (κλ. Α8 – Α10 – Α11) η οποία βρίσκεται στο στάδιο της υποβολής αιτήσεων.

Λόγω των αλλαγών αυτών, έχουν τροποποιηθεί το Πλαίσιο Πλήρωσης (τα αρχικά δύο αντικαταστάθηκαν από ένα κοινό για τις τέσσερεις θέσεις), η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων (προκήρυξη πλήρωσης των θέσεων) και το έντυπο υποβολής αίτησης (τα αρχικά δύο συμπτύχθηκαν σε ένα). Τα νέα έγγραφα και έντυπα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου www.pafos.org.cy

Για σκοπούς εξασφάλισης μεγαλύτερης συμμετοχής στη διαδικασία πλήρωσης των θέσεων, αποφασίστηκε η παράταση της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, η οποία θα έληγε αύριο 11 Νοεμβρίου, μέχρι και την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 14.00.

Διευκρινίζεται ότι τα πρόσωπα τα οποία υπέβαλαν αίτηση για τις υπό αναφοράν θέσεις δεν χρειάζεται να προβούν σε οποιανδήποτε ενέργεια. Στα πρόσωπα που υπέβαλαν δύο αιτήσεις και πλήρωσαν ξεχωριστό δικαίωμα συμμετοχής (2 x €30), θα επιστραφεί το ποσό των €30.

Για πρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο Γραφείο Ανθρωπίνου Δυναμικού του Δήμου στα τηλ. 26822363, 26822355 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window